(På fotoet ses Tim Bilstrup med det synlige bevis på, at han var klubbens mest stabile og hurtigste mand på enkeltstartcykel i 2018. Bagved ses en lille del af han personlige fan-klub, der var mødt op ved kåringen.)

Ved K-TRI's nyligt afholdte nytårskur i klublokalet på Gisseløre kårede vi klubbens "landevejskonge". Efter lidt slinger i valsen i starten af sæsonen fik Tim  fart på cyklen og dominerede herefter pointregnskabet. Vi kørte 20 pointgivende afdelinger i løbet af sæsonen og jeg er glad for den gode stemning der var hele vejen igennem. 

Der var dog hård konkurrence i flere afdelinger. Peter, Jan, Martin og Michael havde perioder, hvor de kørte sindssygt hurtigt, men det kræver både kontinuitet og kørsel på højt niveau, hvis man vil hive den samlede sejr hjem. 

Tim kørte 208 point hjem i sæsonen. Martin på 2. pladsen fik 175 og på 3. pladsen kom sæsonens helt store overraskelse Jim med 142 point.

I foråret lå Kong Henrik forrest længe og vi skulle frem til 12. juni, før han måtte abdicere til Tim. Kom igen Henrik! 
 
Jeg var lidt streng og forlangte at man skulle deltage i mindst 8 afdelinger, for at opnå samlet placering og derfor kunne vi desværre ikke kåre nogen i damerækken denne gang. Det burde ikke være svært at møde op til træning 8 gange i løbet af en sæson ;-)

Vi fortsætter med træning hver tirsdag og vi starter så snart vejret tillader det. Jeg træner udendørs hele året og har 2 par lange bukser på i øjeblikket, men når jeg smider det yderste lag skal I være klar!

Fortsat god vintertræning til alle.

Tak til formanden for en glimrende nytårskur med god mad, sovs i store mængder og rigeligt med drikkevarer. Fint at du gik nye veje i år og erstattede "lummer-bingoet" med "tysker-bingo". Også tak til Jo, der simultantolkede ved samme lejlighed.